Vi søger et nathold!

Når musikken slukker og pladsen er øde, så går natholdet på arbejde.

Natholdet er en meget vigtig del af festivalens maskine, for det er dem, der passer på vores festivalplads og vores Outsider. Det er dem, der sørger for at borde og bænke er tørret af og ryddet for affald, så de er klar til næste lørdagens fest og dem der pakker borde og bænke sammen på madpladsen, så vi kan komme i gang med nedtagningen om søndagen.

Det er også natholdet, der sørger for at gaderne omkring festivalpladsen (Ridepladsen, Storegade og Løjtertoft) er pæne og at affald er fejet ud på vejen, så fejebilen kan få det med.

Vi kan ikke lave festival uden et nathold…

Der skal ca. 12 personer til at drifte natholdet, jo flere des bedre. De fleste starter vagten kl. 01.00 og går hjem kl. 07.00. Et par stykker fra holdet starter vagten kl. 02.00 og går hjem kl. 08.00, når de første frivillige på pladsen kommer og gør klar.

Vores frivilligkoordinator hjælper gerne med oprettelse af frivillige i EventHelper, udarbejdelse af vagtplan og tjekliste over opgaverne, så det er lige til at gå til.

Opgaven er ideel til en forening, et laug, en klub, et forældreråd, en gymnasieklasse, en studieklasse eller lignende, som skal tjene penge til aktiviteter i efteråret.

Har det vagt din interesse, så kontakt næstformand Thomas Jessen på tlf. 2063 5828 eller via mail: thomas@musikfestival.dk

For yderligere beskrivelse se her: https://musikfestival.dk/foreningen/job/forening-til-nathold/