kontantløs festival

Festivalen er blevet kontantløs, det vil sige, at du enten kan bruge dankort, kreditkort eller værdikort i alle boder og barer på pladsen. Hvis du ikke har et kort, eller hvis du gerne vil holde styr på, hvor mange penge du bruger i løbet af festivalen, så kan du sætte kontanter ind på et værdikort. Dette sker i vores nye værdikortvogn, som står lige ved siden af garderoben. Det er også det eneste sted, hvor du kan tanke dit kort op igen.

Du kan selv vælge, hvor mange penge du vil sætte ind på kortet, dog maks. 2000 kr. Der er et depositum på 10 kr. på kortet, som du får retur, når du afleverer kortet igen. Skal du købe for mere, end der står på kortet, skal du gå til værdikortvognen for at tanke op. Der kan ikke laves delbetalinger i boderne og barerne.

Tilbagebetaling kun på kort

Hvis du har penge tilbage på dit kort, når du skal hjem fra festivalen, skal du enten gå forbi værdikortvognen eller musikerboden ved indgangen for at få pengene retur. Vær opmærksom på at pengene og depositummet kun kan indbetales på dankort/kreditkort. Det kan ikke lade sig gøre at få udbetalt kontanter.

Har du glemt at få et dankort/kreditkort med, kan du få udleveret en seddel i værdikortvognen, som beskriver hvordan du kan få pengene retur. Her er der dog et håndteringsgebyr på 25kr for at føre dem retur til dig. Sedlen kan også downloades HER

OBS! Værdikortet gælder kun til dette års festival.