Værdikort

KONTANTLØS FESTIVAL
Festivalen er kontantløs, det vil sige, at du enten kan bruge dankort, kreditkort eller værdikort i alle boder og barer på pladsen og på Outsideren. Hvis du ikke har et kort, eller hvis du gerne vil holde styr på, hvor mange penge du bruger i løbet af festivalen, så kan du sætte kontanter ind på et værdikort. Dette sker i vores værdikortvogn, som står lige ved siden af garderoben. Det er også det eneste sted, hvor du kan tanke dit kort op igen.

GENOPFYLDNING
Du kan selv vælge, hvor mange penge du vil sætte ind på kortet, dog maks. 2000 kr. Når kortet er tomt, kan du tanke på ny. Der er et depositum på 10 kr. på kortet, som du får retur, når du afleverer kortet igen. Skal du købe for mere, end der står på kortet, skal du gå til værdikortvognen for at tanke op. Der kan ikke laves delbetalinger i boderne og barerne.

PENGE RETUR
Hvis du har penge tilbage på dit kort, når du skal hjem fra festivalen, skal du enten gå forbi værdikortvognen eller Outsidebaren for at få pengene retur. Vær opmærksom på, at pengene og depositummet kun kan indbetales på dankort/kreditkort. Det kan ikke lade sig gøre at få udbetalt kontanter.
Har du glemt at få et dankort/kreditkort med, kan du få udleveret en seddel i værdikortvognen, som beskriver, hvordan du kan få pengene retur. Her er der dog et håndteringsgebyr på 25 kr., for at føre dem retur til dig. 

Skal restbeløbet på værdikortet betales tilbage efter festivalen, skal du udfylde denne formular: Værdikort Udbetaling af restsaldo
Formularen afleveres i en kuvert hos næstformand Thomas Jessen, Hestehave 20 6400 Sønderborg

OBS! Værdikortet gælder kun til dette års festival.