Jada

Parkscenen
8. juni
20:40

Jada har med sine store popballader og soulede R&B på kort tid etableret sig som en af de største popstjerner på den danske musikscene. Med sit personlige og ærlige univers, der skubber til grænser, genrer og tendenser, har hun formået at tryllebinde både danske og udenlandske anmeldere, medier og ikke mindst fans.

Jada er blevet et forbillede, en inspiration og stemmen for en hel generation, der kan relatere til og spejle sig i hendes autentiske musik, ærlige og opløftende tekster. Da Jada udgav sit debutalbum ’I Cry A Lot’ i 2019 kvitterede både Politiken, Gaffa og Soundvenue med fem stjerner. Nu, tre år og 14 anerkendende priser senere, har Jada for alvor etableret sig som en af de største popstjerner på den danske musikscene og i slutningen af maj delte hun sit andet album, der bærer titlen ’Elements’, med resten af verden.

På albummet tager Jada lytteren med på en ærlig rejse gennem et væld af forskellige følelser, oplevelser og nuancer, der på albummet, og som titlen antyder, er inddelt i fire elementer, der på én og samme gang adskiller sig fra hinanden og smelter sammen: ”Ild repræsenterer transformation, seksualitet, passion og det smertefulde i at noget må brænde op, for at nye ting kan opstå. Luft repræsenterer skift, overgivelse og nye perspektiver. Jord repræsenterer sorg, ens rødder, og livets cyklus. Vand repræsenterer nydelse, styrke og bevægelighed” fortæller Jada om de fire elementers betydning.

Jada har over sommeren spillet på de største festivaler landet over. På Roskilde indtog hun den ikoniske Orange Scene til store roser fra den danske presse. Gaffa og Politiken kan koncerten 5 stjerner og BT gav hele 6 stjerne med overskriften ’Historisk triumf – Vanvittig imponerende!’ Senest har Jada udgivet sangen Saturn Return sammen med danske MØ. I november spillede Jada sit største headliner show nogensinde i Royal Arena.