Kind mod Kind

Parkscenen
7. juni
15:40

Hvordan vil det lyde, hvis When Saints Go Machine og Medina fik et kærlighedsbarn med flair for techno? Måske endda 5 af slagsen?Kind mod Kind er en ny dansk gruppe bestående af fem fyre i starten af 20’erne, der efter at have lavet musik sammen i en håndfuld år, nu har fået hul på et musikalsk univers, der er helt deres eget. Et univers fyldt med kontraster, hvor forsangeren Julius’ inderlige falset danser henover mørke elektroniske produktioner, som på samme tid er dansevenlige og eftertænksomme. Fælles for alle sangene, er en storladen, næsten cinematisk stemning, som giver lytteren en følelse af at tænke tilbage på minder, som de ikke har haft endnu.

Projektets identitet opstod som en simpel skriveøvelse, en øvelse der skulle få gruppen tilbage på sporet i deres engelsksprogede RnB-projekt—en skriveblokade havde ramt dem, og de havde brug for at skifte fokus. Lave noget, som ikke behøvede at være seriøst. Lave noget, som de synes var sjovt. Noget anderledes. Sådan kom 1. single ’DuGørMigBlind’ til, og siden da har gruppen ikke set sig tilbage.

Kind mod Kind er resultatet af gruppens stærke, mangeårige fællesskab som både venner og musikere. Det er sammen spillet fælleskab, musikalsk diversitet og umiddelbar poplyrik pakket ind i pumpende melankoli, der også gør Kind mod Kinds live-optrædener til en unik, underholdende og uforglemmelig oplevelse, der særligt egner sig til festen der venter, så snart solen er gået ned.