Ny formand i Nord-Als Musikfestival Forening

Nord-Als Musikfestival har afholdt et ekstraordinært årsmøde

Søndag den 14. januar 2024 afholdt Nord-Als Musikfestival Forening et ekstraordinært årsmøde med formålet at vælge en ny formand.

Ny mand i front for Nord-Als Musikfestival

Siden november har Nord-Als Musikfestival Forening søgt efter en ny formand for foreningen. Søndag kunne foreningen sige velkommen til Paulo Nielsen som ny formand.

Paulo er opvokset i Broballe og har været fast gæst på Nord-Als Musikfestival i 30 år. Privat bor Paulo sammen med Lone i Sdr. Bjert, men drømmer om at vende hjem til Nordals og til familien som stadig bor her. I sin fritid sejler Paulo i egen båd og håber på en bådplads i Dyvig Havn.

Selv beskriver Paulo sig således: “Jeg synes det er en fantastisk festival, og udover at høre musik, nyde kolde fadbamser, bruger jeg festivalen til at mødes med gamle venner og bekendte.

Jeg er et sted i mit liv, hvor jeg har tid og overskud til at kaste ind i festivalen, og jeg har et stort ønske om at give tilbage så at sige. Jeg har mere eller mindre altid været frivillig i et eller andet, og elsker dynamikkerne i foreningsarbejdet, samtidig med at jeg i al beskedenhed mener, at jeg også har kompetencerne festivalen kan bruge.”

Paulo har meget erfaring med foreningsarbejde og har været en del af lokale sportsklubber både på Nordals og på Kolding-egnen. Han har været med til at starte en fodboldklub og en fanklub for FC Bayern München. I det daglige er Paulo ansat ved GoOn som markedschef og har flere lederstillinger bag sig. 

Nord-Als Musikfestival Forening glæder sig til samarbejdet om at skabe den bedste festival for vores gæster, som trofast vender tilbage hver sommer for at mødes, feste og dele gensynsglæden i solen på Nordborg Slot.

Vedtægtsændringer tilføjer en næstformand til sekretariatet

Udover valget af ny formand har Nord-Als Musikfestival, på baggrund af ændringer i foreningens vedtægter, også valgt en næstformand. Vedtægtsændringerne sker på baggrund af, at opgaverne forbundet med at arrangere en festival er blevet mere omfattende, ligesom der er kommet flere til inden for de seneste år.

Thomas Jessen træder ind i sekretariatet som næstformand. Thomas er ikke ny i foreningen, i november trådte Thomas tilbage som sekretær gennem en årrække, og vender nu tilbage til sekretariatet i en helt ny post, hvor han bl.a. har ansvar for kassesystemet under festivalen og er med til at udarbejde sikkerhedsplanen for festivalen.

Billetsalg og program til 2024

Nord-Als Musikfestival har netop offentliggjort Kind mod Kind som sidste navn i musikprogrammet for 2024. Hele programmet kan findes på hjemmesiden musikfestival.dk, hvor man også kan læse om artisterne og lytte til deres musik via Spotify-playeren.

Billetsalget er gået strygende og er nu meget tæt på udsolgt med kun 20 fredagsbilletter tilbage.