Pressemeddelelse efter årsmøde

Nord-Als Musikfestival har afholdt årsmøde

Søndag den 12. november 2023 afholdt Nord-Als Musikfestival Forening årsmøde med generalforsamling.

Formanden træder tilbage

Ved årsmødet bekendtgjorde formand Ken Paulsen, at han, på grund af sin nye jobsituation, træder tilbage som formand for Nord-Als Musikfestival Forening med udgangen af januar.

Dette betyder at foreningen nu søger efter en ny formand, som skal vælges ved ekstraordinært årsmøde, når den rette kandidat er fundet.

Er du interesseret i at høre nærmere om formandsposten og hvad denne indeholder, så tag kontakt med sekretariatet eller nuværende formand Ken Paulsen. Kontaktoplysninger kan findes på festivalens hjemmeside musikfestival.dk.

Nye medlemmer i sekretariatet

Der blev ved årsmødet valgt to nye medlemmer ind i sekretariatet. Christina Agnes Lentz tiltræder som sekretær i foreningen. Christina overtager posten efter Thomas Jessen, som i en årrække har været sekretær i Nord-Als Musikfestival.
Nis Peter Roost tiltræder som gruppeformand for musikgruppen, en post han overtager efter Bjørn Wilke, der træder tilbage efter flere år på posten.

Billetsalg og program til 2024

Nord-Als Musikfestival har netop offentliggjort musikprogrammet for 2024, som har fået en meget positiv modtagelse. Programmet tæller blandt andet artister som JADA, Carpark North, Folkeklubben, Dodo & the Dodo’s og mange flere. Hele programmet kan findes på hjemmesiden musikfestival.dk.

Billetsalget skydes i gang den 25. november 2023 kl. 10.00 på billetsalg.dk.