AMATØRTILMELDING

Hej amatørmusiker

Er du/I som amatørmusiker interesseret i at spille på vores amatørscene til vores festival som finder sted den 7., 8. og 9. juni 2024, kan I læse lidt om vilkårene herunder.

Nord-Als Musikfestival afholdes i 2024 for 42. gang på det idylliske område ved Nordborg Slot, som til daglig er rammen om Scienceefterskolen Nordborg Slot.

Outside scenen, der er placeret ved indgangen til festivalområdet, stiller Nord-Als Musikfestival til rådighed for lokale amatører. Her har du mulighed for at komme ud af øvelokalet og møde et entusiastisk publikum. Gennem årene har scenen været besøgt af alt fra musikskole elever til musikere, der har spillet god musik i en menneskealder. På Outside scenen kan du møde alt fra marimba orkester til heavy rock.
Hvis det har interesse for netop dig eller dit orkester, så læs videre her og udfyld ansøgnings skemaet, så er det måske dig /jer der er at finde på scenen i 2024.
Bemærk, at det er festivalens lydfolk som bestemmer lydniveauet og at instrukserne fra disse skal følges.
I bedes venligst bemærke at alle musikere selv har ansvaret for deres instrumenter og at spilletiden er ca. 60 minutter.

Afregning

Vi dækker jeres faktiske udgifter ved at refundere, kilometerpenge og færgebilletter ved dokumentation.
Angående kørsel skal antal kilometer for alle køretøjer oplyses i ansøgningen, da beregningen af kilometerpenge beregnes heraf, ud fra statens takst for kørepenge.
Bemærk vi skal have et kontonummer at overføre kørepengene til.
Hver udøvende musiker får et partout armbånd som giver adgang til festivalen fredag og lørdag samt yderligere et partout armbånd som kan bruges til f.eks. et familiemedlem, kæresten eller deres lydmand. Er den samme kunstner repræsenteret i flere bands giver det kun 1 armbånd + 1 gæst.

Endvidere får hver udøvende band et værdikort med 100kr/musiker som kan anvendes i Outsideren og på festivalpladsen.

Videresalg af armbånd er ikke tilladt.

Ansøgningsskema udfyldes længere nede på siden, senest den 14. januar 2024.

Hvis du /I har spørgsmål kan ansvarlig for Outside kontaktes på:

Nord-Als Musikfestival
Lars Grandt
6430 Nordborg
Tlf. 60 73 00 74 (efter kl. 18:00)

ANSØGNINGSSKEMA FOR AMATØRMUSIKERE

Efter indgået aftale og underskrivelse af kontrakt skal kontonummer fremsendes til Nord-Als Musikfestival på amatoer@musikfestival.dk