Tak!

TUSIND TAK!

Tusind tak for prisen for Byens Bedste Frivillig og Foreningsliv 2023. 

Det er stadig ikke helt til at forstå, at vi løb med den, for feltet var stærkt og alle havde fortjent at vinde den anerkendelse.

Vi er stolte over, at vinde i netop denne kategori, for vi ville ikke være til uden alle de frivillige ildsjæle i foreningen.

Denne pris er til alle jer!

Den er til alle 600 frivillige, der på to dage får skabt den fedeste fest og som står klar med et smil på læben når vores gæster kommer ind ad porten. 

Den er til de 40 frivillige, der utrætteligt arbejder alle måneder i året for, at der kan blive en festival hvert år. Uden dem ville dette slet ikke være muligt, og vi skylder dem alle et kæmpe skulderklap og en enorm tak for at ville bruge så mange timer på forberedelser og planlægning. 

Den er også til alle dem, der hjælper foreningen med stort og småt: sponsorer, serviceydere, samarbejdspartnere og venner af foreningen. 

Tak for tilliden og for at være med og tak for hjælpen.

Når alt dette er sagt, så er vi overvældet over, at så mange har taget sig tid til at indstille os til Byens Bedste 2023 og at endnu flere har stemt på os. I har givet os ny luft under vingerne og vi er taknemmelige for støtten.

I Nord-Als Musikfestival Forening er vi slet ikke i tvivl om, at vi er omgivet af helt fantastiske mennesker: frivillige såvel som gæster!

Tak for jer! Vi ses den anden weekend i juni!